Уж с Запада встает румяный царь природы...

From West is rising Ruddy King of Nature
But all, but all of the surprised Nations
Can't understand the meaning of this Trend
They need to Sleep again or Rise again?

Уж с Запада встаёт румяный царь природы,
а удивлённые народы
не знают, что им предпринять -
ложиться спать или вставать?
(А.С.Пушкин)


Рецензии