Людям

Я нещодавно зрозуміла,
Послухавши думки різних людей,
Що гарного життя в нашій країні
Чекати довго, бо нема благих ідей

Всі скаржаться на владу і на долю...
Та звідки кращому прийти?
Якщо немає сили та бажання
Для себе гарну мрію віднайти.

Говорять, побувавши за кордоном,
-Нам так не жити, в нас не буде так.
Але не писано таких законів,
Що заборонено думать інак

Кожен із нас має велику силу
І сила ця у думці та у слові,
А ще у нас своя чудова мова,
Країна у морях, степах і горах.

Ми маємо самі робити краще,
А не чекати щось зі сторони.
Пізнати, полюбити, прославляти,
Для себе й наших діток зберегти

Бо Україна наша є Величина
Природа, клімат і Святі місця,
Прокиньтесь люди! Полюбіть домівку!
І зміниться тоді життя.


24.08.2013


Рецензии
Цілком згоден з Вами, треба самим щось робити, а не чікати, поки хтьсь інший зробить.Інакше кращого майбутнього можна чекати дуже довго....
З повагою Дмитрик

Дайм Смайлз   20.11.2014 02:35     Заявить о нарушении
Дмитрику, дякую! Приємно, що розділяєте мою думку)

Екатерина Панчук   20.11.2014 21:28   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.