Чом струмки струменять

Чом струмки струменять,
Чом цимбали дзвенять,
Чом повітря п"янке і прозоре,
Журавлі по блакиті додому летять
Через гори далекі і море?

То вирує весна
На проміння рясна
Теплим вітром зривається долу,
А за нею душа розпускає крила
І летить по квітучому колу.


Рецензии