Р чка Кринка

Кринка-річка –яскрава стрічка
Між комиші, між береги,
Тополі сріблястіі, чаплі розважливі
І комарі – малі вороги.
Риб”яча молодь іскрами блимає,
Хмара купається поряд зі мною,
Верба у дзеркалі не налюбується,
Не намилується пишной косою.
Я по воді, вода по мені,
Тепло і лагідно річкой текти.
Плями латаття повільно хитаються,
Ніби зелені понтонні мости.
Курдики носяться парой червоною,
Качка в рогозі пильнує дітей,
Кринка-річка – маленька стрічка,
Велика радість тутешніх людей.


Рецензии