З рка, зачекай

Зірка, зачекай
І за небокрай
Не тікай від мене
Аж до ранку.
На мою долонь
Промінь опусти,
Виконай мою
Ти забаганку.
А бажаю я,
Щоб усім добра
Було скільки хочеш
І здоров”я,
Щоб життя було,
Як дитяча гра,
Легке і веселе,
Ще й з любов”ю.
Розумію я,
Що утопія
Всі мої до тебе
Побажання.
Зірочка моя,
Ну, хоч що небудь
Виконай ти
Із мого прохання.


Рецензии