Грех

Коли на твому серці гріх тяжкий,
Куди від нього дінешся,
Себе не проведеш як всіх,
На що ж тоді надієшся.

Тобі подобається він,
Та знай з вогнем ти граєшся,
Гуде сумління, наче дзвін,
А ти чомусь не каєшся.

Свій гріх Ісусові відкрий -
Не будеш осоромлений,
Лиш він дарує мир святий,
Душі твоїй утомленій...


Рецензии