Встав Тарас та й подивився

Встав Тарас та й подивився на цю посередність.
Глянув, та й питає: "А де ж незалежність?
На майдані небораки під дудку танцюють,
Депутати гроші чужинські рахують.

Ще й пани новітні віли збудували,
Теж на гроші душі давно проміняли.
І забули як цю землю ляхи плюндрували,
І забули як нацисти її катували.

Продається Україна своїми синами -
Тягнибоками, кличками та яценюками.
А гарант, вельми розумний, не чув і не слухав
Доки не побачив, що в лайні по вуха.

І насупив Тарас брови і мовив сердито:
"Богдана немає, було б всіх вас бито..."
Коли глузд і розум синів покидають -
Батьки різками мізки їм вправляють.


Рецензии
Міркую, різками не обійтися!...З Повaгою. Ю.П'ятибат.

Юрий Пятибат   05.09.2019 14:45     Заявить о нарушении
Сложно всё. Опять на переломе. Спасибо за отзыв.

Виктор Прикипелов   06.09.2019 10:23   Заявить о нарушении
На это произведение написана 21 рецензия, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.