Прогуляюся берегом моря

Прогуляюся берегом моря,
Я захоплена його величчю й силою,
Дозволу попрошу, щоб наповнитись
Енергією під синіми хвилями

Море не знає страху...
Як і чайки, що над ним літають.
Нерозривний зв'язок все поєднує
І всі, свідомо чи ні, про це знають

Стоячи на Землі Всесильній-
Відчуваю себе частиною
Життя вічного і неповторного,
Але в цьому втіленні єдиного

Я на мить спробую зупинити
Потік думок і їх бачення,
Щоб відчути вібрацію Вищого
І почути своє призначення

Я шукаю, знаходжу і вдячна
За людей, що зустрілись мені,
За знання, які так багато відкрили
І силу любові в її пізнанні.

Все єдине, лише ззовні різне,
Все прекрасне, якщо помічати,
Кожне місце у світі сильне
Та своєю красою багате!

А людині самій обирати
Що, як і чим наділяти...


24.10.2013


Рецензии