Мавпенятко укр

У звіринці, на вольєрі,
Якось не замкнули двері:
Ось по гіллю скаче вправно,
Зверху пики корчить справно!
І кишеня – не завада,
А бананам – щиро раде.
Вже на пальмі дитинчатко!
Бешкетує …
                (октянепваМ)


Рецензии