Тепло

Дійшло твоє тепло до мене,
Так ніжно послане з душі.
І зайвих слів уже не треба!
Лише свіча горить в тиші.
Та  тиша  стогне поцілунком,
За плечі ніжно обійма:
Цей  візерунок щастя трунком
Мені у душу простяга…


Рецензии