Я майже залишив...

Я майже залишив писати,
Сподіваюсь ще є не байдужі.
Мені так хотілося їм розказати,
Але навкруги не ті люди.
Я пишу, коли мені сумно
І дивно, що слів не бракує.
Мені б цьго так хотілось,
Можливо мене хтось врятує?
Вмикаючи світло - не бачу,
Кричу з усіх сил, а не чують.
Не довго я буду співати,
Ще трохи, а потім прокинусь.


Рецензии