Я мислю, отже я живу

Щось має бути більше за кохання,
Бо вічно я не буду молодим.
Роки пройшли, моє світосприймання
Мінялося і я мінявся з ним.

В моєму тілі інші вже судини,
Тече по венах інша зовсім кров.
Бо йдуть роки та діляться клітини,
Які вже не ділитимуться знов.

Життя - то дар безмежний і чудовий!
Несу до всіх від свого серця струм.
Пройдуть роки та кожен день як новий
Скажу сприймав – cogito ergo sum!

06.02.2014


Рецензии