Гей-гай, де м й розмай

Гей-гай, де мій розмай
З весною вінчаний,
Вишнею вквітчаний ?
Пелюстки вихолой
К сонцю здіймаються,
Чом моє серденько
Тугою крається ?
Крається-мається
Серце дівочеє,
Весняне кохання
Забути не хочу я.
Що з нами сталося,
Що все не склалося,
З цвітом полинула
Наша любов.
Мабуть та вишенька
З нас посміялася,
Й ми з тобой нарізно
Будемо знов.


Рецензии