Сонечко

Маленьке сонечко
У дворі гуляє,
Маленьке сонечко
Квітку поливає.

Хіба може сонечко
У дворі гуляти,
Та ще й із відеречка
Квітку поливати ?

Мама посміхається,
Бо то її сонечко,
То золотокоса
Люба її донечка.

Маленька Катрусенька
Квітку поливає,
Маленька Катрусенька
Мамі помагає.


Рецензии