Добра дитина гумор

Йдуть додому вже під вечір
              тато й донька Іра:
- Важко бути нам в садочку,-
              та зітхає щира-
Я весь день тебе чекала.
              Щось спитать хотіла.
Може, зробим ми з тобою,
              татку, добре діло?
Враз мала спинилась Іра,
               шепче щось татусю:
- Хочу кілька гривень дати
               бідній он бабусі.
- Ох, яка ж ти в мене, доню,
               добра і мудренька!
Тільки я чомусь не бачу,
               де ота старенька?   
- Там, за тим будинком, тату,-
               каже рада Іра,-
Коло неї скриня повна
               ескімо й пломбіра.


Рецензии