в кого э сила

Ця сила здатна вбити
Або спасти життя
Із неї вино пити
Якщо з кров'ю змішав
Ця сила просто чудо
Дароване богам
Або прокляття чули
І дали його нам.

Усе підвладне силі
У ній твій кожен крок
Із нею їдеш милі,
Або стрибаєш в грОб
Вона з тобою нині
А завтра вже нема
Бо силі всі повинні
Незгодних їй нема.

У сильних своя доля
Безсильна течія
Вони не косять поля
У них іде війна
Такі завжди в погоні
За небом: кожну мить
Побиті і голодні
Та серця не спинить.

Вони знаходять силу
Вони знаходять все
Із нею у могилу
І з нею із печер
Такі не знають тиші
У кого сила є
Вона з ними щомиті
Гаряче серце б'є.

Є сила у визнанні
Є сила у пітьмі
Сьогодні ви кохані,
А завтра не живі
Таке не буде з кожним
Не всі впізнають слід
Але будь обережним:
У серці дикий мід.


Рецензии