Памятка

Я втратив сенс свого життя на віки
і я занурусь в забуття
мене на світі вже не буде
піду я стежкою з життя
й зітреться памятка про мене
моя могола заросте
і квітка виросте єдина
яка прикрашатиме мене
вона мене ніколи не покине
і зігріватеме теплом.


Рецензии