Бузок зацвiв

Бузок зацвів так пишно, так духмяно!
…та не цвіте вже молодість у мами.
Колись весна квітчала її коси,
Колись кропили личко юні роси,
Колись плела з веселощів віночки
І вишивала хрестиком сорочку…
Та вже зима, і в косах заметілі,
І очі волошкові вже відцвілі.
Зірву бузок, у пахощах сп’янію
Вернути вЕсну мамі не зумію.
До серця прикладу кохані руки,
Щоб не відчути болю і розлуки.
Бузок зацвів і пишно, і духмяно…

2000   


Рецензии
Гарно, Тетяна, дякую!

Елена Евстратова Донецк   08.02.2014 16:21     Заявить о нарушении
Дуже вдячна Вам за відгук. Ваша щирість мене окрилює. І Вам творчих злетів! З повагою.

Татьяна Конюшенко   09.02.2014 11:24   Заявить о нарушении