Поросятко укр

Тишком-нишком спозаранку
Він в багнюку вліз під ґанком !
Рильцем перерив всі грядки –
Понаводив там порядки!
«Насипайте більше каші!
Сам все з’їм! Не дам я Маші!» -
Зично хрюкає малятко!
Це ж брудненьке …
                (октясороП)


Рецензии