Мир разделился на... укр

Розділений світ.

А світ розділився стінАми на «до» і «після».
Решітка між нами. На мене дивляться вістря.
А ти стоїш, спираєшся  до решітки спинОю.
Не озиваєшся. Не переймаєшся мною…

Ніби немає тебе. Ніби тиша нависла.
Я все гукаю, все натикаюсь на вістря!
Плачу я чАсом  від розпуки і болю…
Довго зализую рани чужою любов’ю.

Знову сміюся, радію, злітаю у небо,
Ніби в підтримці твоїй я не маю потреби…
Та ні  торкнутись тебе,
   ні  залИшити клітки…
Надто прив’язане серце моє
   до решітки…


Рецензии