Платан

Одинокий платан
під сільським осередком культури,
Мов невинне дитя,
колисають таврійські вітри.

Цей могутній Антант,
мов на показ своєї статури,
Безсоромно скидає
пластівці молодоЇ кори.
                А.Я.


Рецензии