Мама

Її найсвітліші очі,
Її найщиріша душа.
І ті недоспані ночі
Все це тільки Вона.

Її мудрість незчерпна,
Її доля складна.
І та думка єдина
Все це тільки Вона.

Вона колихала надію,
Плекала кохання Вона.
У світі Вона лиш єдина,
У світі Вона лиш одна.

Вона берегиня дому,
Вона завжди мій оберіг.
І серце її лиш одному
Дитятку своєму на вік.

Вона найніжніша у світі,
Вона - ясний прояв надій.
Для неї назавжди ми діти.
Вона - світлий янгол із мрій.

Навіки у думках й у серці,
Завжди Вона поруч із нами,
Неначе зірка на небі,
Найкраща жінка - це Мама!


Рецензии