ти пробач, але не забуваю

Я зустріла тебе серед ночі,
Коли зорі на небо спустилсь.
Я так довго не бачила очі,
Ті, які мені вчора ще снились.

Я шукала тебе у прохожих,
Я без тями чекала на зустріч,
Не нагадуй мені тих байдужих,
Що не стали зі мною пліч-о-пліч.

Ти пробач, але не забуваю,
Погляд теплий твій, незворушний.
Рими знову вночі підбираю
І вдихаю я дим знов задушний...

(23.10.13)


Рецензии