М й Боже, дякую тоб за все

Мій Боже,дякую тобі за все,
А особливо за мою родину,
За сонце,що тепло і світ несе
В мій дім,і за любов єдину.
Пробач за сумніви та злість,
Що ненароком в серці назрівають.
Для мене ти жаданий гість,
Приходь,хоч інші теж тебе чекають.
Тільки з тобою вірю і надіюсь,
Останні краплі у руках тримаю.
З тобою ще не скоро я зустрінусь,
Тому ці строки після себе залишаю.


Рецензии