Час..

Подруй мені часу свого хвилину,
залиш у душі моїй себе частину.
Люблю дивитись у очі твої - дитини,
і малювати в пам*яті із них картини.

Не ідеальний ти, та й я не ідеальна,
коли б так, усе було б банально.

Тепер життя поділено на віртуальне і реальне.
А людям часто здається, що це геніальне,
хоч насправді картина "нереально банальна".


Рецензии