Вчорашнiми снiгами

Вчорашнiми снiгами заметені дороги,
давно уже ніхто не відчиня дверей.
Так хочеться у когось попрохати допомоги.
Та ніде! Навкруги нема Людей!

Вчорашніми снігами заметені сліди.
не знаєш хто ходив? Чого? Куди?
А навкруги сніги, лише сніги.
Уже нічого ніхто не хоче,
немає ні бажання ні мети!

Хоча сніги ще досі лежать вчорашні,
та в снах ти бачиш літні вечори.
У твоїх думках спогади безстрашні,
хоч за вікном зимові ще вітри...


Рецензии