Туман

В густому тумані заблукали з тобою двоє.
Чому цей лабіринт не можемо пройти?
Можливо, через те, що все ділили ми надвоє?
Хоч разом легше вірний шлях знайти.

Обоє горді й сильні, так життя навчило.
І були взлети та падіння!
Меніж цієї сили уже вистачило.
Тепер я сильна лиш в своїх сновидіннях,
і зараз хочу залишитись у сильних чоловічих обіймах!


Рецензии