Сашi

Вже другий місяць, як немає
Тебе, твого серцебиття,
Та що за бог нас так карає
І відбирає в нас життя.

Великий Ра, чи любий Сет,
Що долю нам готує?
Чи то пророчить Мухаммед
Й Аллаху нас дарує?

А може Зевс то, чи Стрибог?,
Що віє вітри сміло,
Чи то готує нам озноб
Великая Афіна?

А може це Ісус Христос
Із Матір'ю Святою?
Хіба це він на нас чекає
Й кличе до престолу?

Чи то все Будда всеблагий
Від лиха зберігає?
А може Гея, чи Іштар
За нас пісні співає?

Великий Одін-войовик
У море дме вітрила,
Чи Велес гордо знаменить:
Усім дарує крила?

Та нам дано життя одне,
І скільки ще чекати,
Хто зна, коли обріжуть нить
І хто це може знати...


Рецензии