Укра на-в льна держава!

Сьогодні стоїмо на площі,
На майдані-ми живемо.
Ми не куплялись за гроші.
Наше життя-суцільне ярмо.

Ми владу хочем змінити.
Покращити світ для дітей.
І "Беркутом" нас не спинити.
Нас не спинити-сильних людей.

Ми кров за Вітчизну прол'ємо
Родини-захистимо.
Боротися будем щоденно.
Зганьбити себе не дамо!

А владі до нас нема діла.
Пустила дияволів в бій.
Сидить у себе на віллі
І чин покращує свій.

Народ захищають герої:
Вербицький та Нігоян
Павло Мазуренко,Михайло Жизневський
І з ними Сеник Роман

Шануємо їх усі разом!
І вдячні будем завжди!
Вони відкривають нам брами.
Брами у кращі часи

Тож будьмо всі разом,єдині!
І разом йдемо до мети!
Бо ми,браття й сестри,віднині
За волю тілами лягли!

Вадим Шеремет


Рецензии