Областная олимпиада по украинскому языку и литерат

У чому полягає сенс життя?
Знайти себе, знайти свою стежину.
Хтось робить неймовірні відкриття,
А хтось побудував міцну родину.
Хтось досягнув висот у навчанні,
А дехто в спорті має гарні результати.
Ти думаєш:"А що зробить мені,
Щоб люди могли вічно пам'ятати?"
Щоб залишити після себе слід,
І щоб пишалися майбутні діти.
Щоб зазадрив той докучливий сусід,
А друзі могли щиро порадіти.
Дозволь мені пораду тобі дати.
Ти пам'ятай,що ми живемо лише раз.
Ми всі живі, нам треба поспішати.
Єдиний, хто не втомлюється-час!


Рецензии