Боксер и мадонна

 " На майданi, бiля церкви революцiя iде. Хай чабан, усi гукнули, за отамана буде" (Павло Тичина).

    Ходить Клiчко по майдану разом з бандюками. Там i гарнi хлопцi ходять, та вони не з нами. Заробив Клiчко в Берлинi грошi, гонор, славу, а тепер знайшов, сердешний, гадючу забаву. Ходить хмурий, ходить злющий, рука, як лопата, i все вийшло по Шевченку - " точить нiж на брата".

    
    А у Дрезденi, Лисиця Валя з  Украiни, концерт дае... Пiанiстка, яка ж то дiвчина! Вiсiмдесят мiлiонiв у Валi фанатiв. Тож у неi скiльки в свiтi i сестер, и братiв! Там мадонна Рафаеля в Дрезденi витае, там мадонна Валентина
Бетховена грае. Краща в свiтi, дуже свiтла i добра людина...Слався ж ти не кулаками - бiдна Украiна!


Рецензии