Дорого даеться нам свобода

Дорого дається нам свобода…
Платимо життями і слізьми…
За свободу – у вогонь і в воду,
За Вкраїну люд стоїть грудьми.

Забирають волю у народу –
Найцінніше, що у нього є.
Мали б захищати воєводи,
Та завдання, видно, в них своє…

Випробовує людей погода…
Ох, лютує цьогоріч зима!
Дорого дається нам свобода…
Але у нас вибору нема.

Голос Бога в голосі народу!
Головне – лишатися людьми.
Дорого дається нам свобода…
Та без неї ми будем не ми.


Рецензии
Украина мы с тобой, любим тебя!Крепитесь!
Милочка, трогательные строки.Дай Бог мира на земле всем!
С добром и обнимаю,Рая.

Савина Раиса   25.02.2014 19:28     Заявить о нарушении
СПАСИБО, милая Ранет...

Мила Кирилюк   25.02.2014 23:03   Заявить о нарушении