Дякую

Я з самого початку знала,
Що воно того не варто.
Ти- то чиїсь злі жарти.
Треба було нам з самого початку
Ставити не кому, а крапку.
Ти не моя філіжанка кави,
Ти був мені лише для забави.
Стирала тобою шви попереднього Мефістофеля,
Але ти ж знаєш...
Ти більш не побачиш мого профіля.
Я так хотіла сказати тобі дякую.
Я більше тебе не оплакую.
Дякую, що ти зник, як дим...
Дякую, що познайомилася з НИМ!


Рецензии