УРОК

   

Чув Василько слово  ТИЖДЕНЬ
Та не розуміє,
Що це, з чим його їдять,
Питати  ж  не сміє…

Як  почув про це дідусь,
Приголубив  ніжно,
В очі глянув, посміхнувсь
І сказав  утішно:

Проведу тобі урок
На найвищім рівні:
Вивчиш дні ти , онучок,
Сьогодні!  Опівдні…

До роботи тато й мама
Пішли зранку в тиші:
ПОНЕДІЛОК  то прийшов-
Перший день на  тижні.

З ним ВІВТОРОК  іде в парі
Середу вітати,
А ЧЕТВЕР  - несе  гітару,
Щоб П`ЯТНИЦІ грати!


Далі йдуть найкращі днини:
СУБОТА з НЕДІЛЕЮ!
А за тими вихідними
Тиждень мчить  знов хвилею…


Рецензии