Якби Тарас живим би був

Якби Тарас живим би був,
Про що би він писав?
Який в нас гарний президент?
Чи що народ повстав?

Що влада — тільки лиш народ?
Чи влада - це пани?
Що правду кажуть лиш вони,
А інші — брехуни?

Що треба впасти мовчки вниз
Пред Беркутом завжди?
Нехай лупцюють вони скрізь -
Бо ж справжні "пацани"?

Що з кожним днем життя у нас
Все краще, що аж край?
Що влада зараз, й назавжди,
Її і обирай?

Що ліпше всіх живе Донбас,
Та й скрізь в країні рай?
А хто не бачить усе це -
Кайдани одягай?

Якби Тарас живим би був,
Про що би він писав?
Напевне би, про свій народ,
Яким він зараз став.

02.02.2014


Рецензии