Mijn meisje

Ik ben overal ter wereld geweest,
Ik zag veel mensen op straat en op feest,
Maar zo'n meisje heb ik nergens gezien -  
Zo mooi, en lief, en aardig, en slim....    

Ik ben verliefd op jou geworden,
Waar kan ik vinden de juiste woorden
Om te beschrijven wat ik denk?...
Jij bent een bijzonder voor mij geschenk!


Рецензии