Новий

Вже пройшли ті жахливі часи,
Коли я себе гірко картала.
Ти поглянь, в світі стільки краси,
Яку я весь цей час відвертала.

Я не хочу бути дівчиськом,
Що летить по життю наче попіл.
Я зберу свої сили, як військо
І почну у житті новий розділ.

К.С.


Рецензии