Палку любов...

Весняна днина за вікном
У небі сонце сяє!
Все зацвіло дуже бігом
Та соловей співає..


Про, що співає , ніхто не знає
Напевне про палку любов
А може смуток наганяє?
Що милий не прийшов....


Та ні , то все мені здалося
В житті так не буває..
Ще із давна так повелося
Що про кохання він співає


24 01 2014р
Виктория Р


Рецензии