Ще не вечiр

Не журись – ще не вечiр, не вечiр,
Iще сонце за край не зайшло.
Хай не знати нам мужньости втечи,
Хай тримае в повiтрi крило.

Ми лiтатимо доки ми живi,
Щоб усе примiтати з гори.
Не бiда те, що голови сивi,
Та бiда, як слова не гостри.

Скiлькi вистачить нашого хисту,
Проти зла ми коватимо слог,
Та не треба нам зброї до захисту –
Слово наше i  щит i клинок.


Рецензии