З Днем Нароження!

Вступ:
Зірок на небі так багато,
Лише одна твоя,
Оберігає твоє майбутне,
Хай завжди ця зоря.....
......
1.Банальна ця пісня,банальний мотив
  І ці всі слова,як локомотив,
  Грохочуть у мізках з грозою,
  З Днем Народження, ми завжди з тобою.

Пр. З днем Народження тебе!
            поздоровляємо ми.
    З днем Народження тебе!
            вітаємо завжди.

2. В цей святковий день, зібралися всі
   Щоб поздоровити тебе,
   Побажати те, що бажають завжди,
   Та цей момент невдовзі, невдовзі мине.

Пр.З днем Народження тебе!
            поздоровляємо ми.
    З днем Народження тебе!
            вітаємо завжди.

3. Залишится щастя, залишится взрив,
   І все буде краще ніж перед цим,
   Моменти завжди пролітають,
   Ти - прекрасна! Хай усі це знають!

Пр.З днем Народження тебе!
            поздоровляємо ми.
    З днем Народження тебе!
            вітаємо завжди.


Рецензии