Все просто гумор

Мати каже: - В чому справа?
Петрик вчиться ліпше.
Ти ж таки у мене, синку,
 був завжди мудріше.
- Все тут просто. – каже Ігор.
 Пальцем в лоба тиче. –
Вчиться краще. Бо від школи
 Петі значно ближче.
- Як то так? – питає мама.
 – Так же не буває.
Поки я дойду додому, -
 все позабуваю.


Рецензии