рятiвний абсурд

                Т. М.
що я маю сьогодні сказати про лжу. що я курю і курю папіроси. що я слухаю Шопена коли втомлююсь від Мегадес. що я бачу у кожній людині дежавю себе. що мій світ розколюється на мільон дзеркал. що кожний другий мені посміхається наче щось знає про мене. знає те, чого я і досі сама не знаю. скажіть ви існуєте? чи ви лише статисти майстера ляльок? а я хто? мальвіна? чи довгий носик піноккіо. мій носик обростає листям. листям стурбованості. чи я існую чи лише бачу сни про існування?

Лидия Тиндарей   02.02.2014 00:40   Заявить о нарушении правил / Удалить
мені хочеться плакати під сонату №14. на моїм місяці плями. на моїм сонці плями. витріть очі мені брудними руками. руками попелюшки. засипте очі мені попелом ваших мерців. я хочу стати вашою труною. помріть у попелі ваших мерців.

Лидия Тиндарей   02.02.2014 00:52   Заявить о нарушении правил / Удалить
а ти? ти був людовИком чи людвигом? коли ти ще чув звуки, вони у тобі звучали? а зараз?коли ти оглух? чому ти більше довіряєш: своїм очам чи своєму серцю? ти ніколи не почуєш очами. ти ніколи не побачиш вухами. о рятівний абсурде!


Рецензии
привіт сестро !
не знаю чому ти ще не в вибраних
виправляю цю прикру помилку

був би радий познайомитись

Радості !

Всеволод Бажалук   15.02.2014 20:52     Заявить о нарушении
А ми вже знайомі, забудькуватий брате ;)
http://www.stihi.ru/2013/05/12/7189
Це було присвячено тобі :)
Може на цей раз поділишся однією з твоїх картинок ;)

Олись Лапковский   16.02.2014 13:12   Заявить о нарушении
Я поділюсь всім що маю. Це не проблема. Дійсно забув !
але познайомитись всеж хочеться... по справжньому
Радості !

Всеволод Бажалук   16.02.2014 19:11   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.