Сальва

В палісаднику моїм
Пречудові мальви...
Раптом зверху,  наче грім,
Прогриміли сальви!
Я злякавсь...Мерщій у хату
( Потоптав всі мальви!),
Пригорнувсь  до тата:
Ненароком щоб  бува
не влучила сальва....


Рецензии