Къадала милат

Дурабикале берхIи,
Аргъра бурарбес гона,
Милатла урга цархIил,
Агора хIушагъуна.

Жан къадарунтла урга,
АхIдешуле дахъдугьаб.
Цаликем-ца ахIалил,
Чува акIнира акIаб.

Шуялра шила шанте,
Къадала мезла гIялам,
ХIушани диркIуй гIямру,
ХIушам дугьаби хIялал.

БекIичу халбариле,
ТIамаличу буриле,
Лебил къадала милат,
Ахъбирисра урале.


Рецензии