Тиждень

Днів у тижні цілих сім!
Понеділок   - перший-
Надає роботу  всім,
Заклика до звершень.
Тато з мамою удвох
Поспішають  вранці:
Мене й  брата -  в дитсадок,
А самі  -  до праці…
Йде вівторок далі в нас
Середа й  четвер – за ними,
Потім п`ятниця….То - клас!
Два дні   - будуть вихідними...
Так чекаємо завжди
Суботу з неділею:
Мама  творить пироги,
Ми  ж з татусиком спимо
До пори обідньої….


Рецензии