Либеро

Що е ліберо, свобода
Що воно таке.
Сильне, вільне, наче море,
Чі як лід крихке.
Чі його шукати вночи ,
Чі шукати вдень,
Чі воно живе де сонце
Чі де темна тінь
Чі воно гуляе в полі
Хто його спита
Що е ліберо свобода
То нехто не зна


Рецензии