Святий Миколай - песня для детей

муз: Анна Олєйнікова, сл: Валентина Чайковська

Миколай, святий добродій,
Мчить на санях до малят,
З року в рік у кожнім роді
В грудні всі чекають свят.

Приспів: Миколаю, Миколай,
_______Швидше в гості завітай.
_______Швидше, швидше завітай,
_______Святий Миколай.

Чемних діток ждуть гостинці,
Скільки щастя в дітвори.
Під подушки в рукавиці
Миколай кладе дари.

Приспів.

Свято радості і сміху
Принесе нам Миколай,
Завітає всім на втіху
В кожну хату, в рідний край.

Приспів.

---------------
* Послушать песню (исполнение - ансамбль "Джерельце")
http://www.realmusic.ru/songs/1201468


Рецензии