Я вiрю

Я вірю в майбутнє твое Україно!
В цвітіння каштанів в столиці нашІй,
що будемо далі ми в злагоді жити.
Не знаючи страху чи болю в душі

Не даром боролись,
за вільну вкраїну,
твоєї землі найрідніші сини:
козацькі ватаги та славні поети.
Добилися!
І спочивають в землі.

Я вірю в майбутнє твоє Україно !
Що будеш ти далі цвісти й процвітати.
І будуть нащадки землі українській.
Страждання років давніх не забувати.


Рецензии