Вона

Вона красуня не зрівнянна
в неї волосся золоте а
очі в неї не зрівнянні
не мов два вогники горят
вони осяють все на світі
надію теж вони всиляють
коли вмирає у душі такої
як вона вже більш не зустріну
вона єдина в мене у житті.


Рецензии