Хидтае-Я строю мысленно мосты

АЕз хидтае амайын саентты.
Каем лаеууыс ды?Каем лаеууыс ды?
Баеллицтае могорты баесты,
Фидар лаеууынц аермаест фынты.

АЕндаераебоныл `ндаегъд дысон
Каем ис мае удхараен каерон?
Cау хур та ракаесдзаенис сом.
Зын араен талынгты де`ргом.

Уадз къардиу рахаелиу - маесты
Уаелдаеф,уадз,аваеййы - `зды
Баелвырд мын у.Каемдаер дзы ды...
АЕз хидтае амайын саентты.


Рецензии